Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atenție la hoții din locuințe!
Ioana Gavrău  - Joi, 18 Noiembrie 2010
Cinci elevi voluntari împreună cu polițiștii din cadrul Compartimentului Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Satu Mare au organizat miercuri, pe raza municipiului Satu Mare, o acțiune de prevenire a furturilor din locuințe. Zeci de sătmăreni au fost informați cu privire la riscurile la care se expun dacă nu își asigură corespunzător locuința.
 

Miercuri, la orele 14.00, 5 voluntari, însoțiți de polițiști, au pornit la pas prin municipiu, vizând în special blocurile din Centrul Nou. Inspectorul principal de poliție Simona Săndulescu a fost cea care a coordonat activitatea și s-a asigurat că locatarii blocurilor au înțeles mesajul transmis.


Lipim cât mai multe afișe și împărțim pliante. Sperăm ca oamenii să conștientizeze cât de important este să-și protejeze locuința“, a spus Simona Săndulescu, inspectorul principal de poliție din cadrul Compartimentului Analiză și Prevenirea Criminalității.



Campania „Un plus de siguranță“ a fost lansată în data de 10 noiembrie, pe plan național, iar scopul ei este să atragă atenția asupra ignoranței unor cetățeni care nu vor să schimbe încuietorile stricate, nu folosesc interfonul de la scara blocului și nu își asigură locuințele.



Campania vizează şi realizarea unui concurs destinat asociaţiilor de proprietari, care pot câştiga, în urma tragerii la sorţi, o soluţie de securitate pentru imobilul pe care-l reprezintă, premiul constând în montarea unui sistem de securitate. Reprezentanţii asociaţiilor de locatari pot descărca formularul concursului de pe site-ul http://www.arts.org.ro/pagini/index.php, iar în urma răspunsurilor la întrebări, pot câştiga premiile puse la dispoziţie.



2285 vizite
Distribuie pe