Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident de muncă la Simaco Vest
Ioana Gavrău  - Marti, 11 Ianuarie 2011
Un bărbat de 51 de ani din Satu Mare a ajuns la spital cu o leziune în zona toracică după ce s-a rănit în timpul programului de lucru. Din fericire, rănile nu au fost grave, iar bărbatul a fost externat la scurt timp. Inspectorii de muncă, dar și poliția au deschis deja o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul.

Luni, în jurul orei 16.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în incinta halei de producţie aparţinând de Simaco Vest a avut loc un accident soldat cu vătămarea corporală a unui angajat al societăţii. Ioan Lup, de 51 de ani, din Satu Mare, s-a autoaccidentat în timp ce manipula un cărucior transportator.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a rămas internat, însă doar pentru câteva ore. Cercetările în cauză continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul şi dacă au fost îndeplinite condiţiile legale privind protecţia muncii de către angajator şi angajat.

Inspectorii ITM au deschis o anchetă în acest caz. „Trebuie să vedem dacă s-au respectat condițiile privind protecția muncii“, a spus Cristian Sasu, inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare.
2113 vizite
Distribuie pe