Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Manevră mortală în fața TIR-ului
Ioana Gavrău  - Duminica, 16 Ianuarie 2011
Un tânăr de 23 de ani din Satu Mare și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit frontal de un TIR. Din primele cercetări se pare că tânărul a încercat să se întoarcă pe mijlocul șoselei, moment în care s-a izbit de automarfar. Circulația a fost blocată mai bine de o oră, iar coloana de autoturisme s-a întins pe aproximativ trei kilometri.


Accidentul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 19.00, la ieșirea din municipiul Satu Mare, în apropierea localității Vetiș. Marius Peneghi, de 23 de ani, se îndrepta spre Carei, iar la un moment dat, conform martorilor, șoferul a întors brusc pe mijlocul șoselei. Impactul cu TIR-ul a fost inevitabil.


„L-am văzut în ultimul moment. Nu mi-a venit să cred că vroia să întoarcă pe mijlocul șoselei. Am frânat mult, am tras dreapta cât am putut, dar nu am reușit să îl evit“, a spus șoferul TIR-ului care circula pe direcția Vetiș- Satu Mare.


Acesta era încărcat cu carcase de porc de la Unicarm. Încărcătura grea putea să-i pună și lui viața în pericol. „Dacă frânam brusc sau trăgeam mult dreapta riscam să mă răstorn cu TIR-ul. Nici acum nu mai pot să îl mișc din loc. Toată fața este spartă“, a mai spus șoferul TIR-ului.


Mai multe ambulanțe și mașini de poliție au ajuns la fața locului, însă viața tânărului nu a mai putut fi salvată. Acesta a murit pe loc, la volanul mașinii. Autoturismul VW Polo a fost făcut acordeon. Martorii l-au scos din mașină și au încercat să-i dea primul ajutor, însă nu s-a putut face nimic. Medicii de pe Ambulanță nu au putut decât să constate decesul tânărului.


Poliția a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

6692 vizite
Distribuie pe