Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Semințe delicioase“ cu pulpă de șoarece VIDEO
Ioana Gavrău  - Marti, 8 Februarie 2011
Un sătmărean s-a trezit cu o pulpă de șoarece într-o pungă de semințe pe care a cumpărat-o dintr-un magazin de pe strada Dariu Pop din municipiu. Acesta a rămaș șocat când a văzut resturile de rozătoare printre boabele de semințe. Fără a sta prea mult pe gânduri, bărbatul a depus o plângere la OPC împotriva importatorului.


Zilele trecute, sătmăreanul a intrat într-un magazin de pe Dariu Pop pentru a-și lua câteva pachete de „semințe delicioase“. Când a deschis prima pungă a văzut o pulpă de șoarece.

Sătmăreanul a depus o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, importatorul a fost amendat cu suma de 2000 lei, iar alte 430 de kilograme de semințe au fost oprite de la comercializare“, a spus Valentin Breban, comisarul șef al OPC Satu Mare.
Semințele sunt importate din Ungaria, iar magazinele din municipiu sunt pline cu acest produs.


Pâine cu muc de țigară



Tot zilele acestea, o sătmăreancă și-a cumpărat o pâine semi-albă feliată dintr-un magazin din Satu Mare, iar acasă a văzut că intr-o felie este un muc de țigară. Și aceasta a depus o reclamație la OPC Satu Mare, iar brutăria din Micro 17 urmează să fie sancționată cu o amendă cuprinsă între 1000 și 5000 lei.

Orez cu gărgărițe

Gărgărițe vii au fost găsite de inspectorii OPC Satu Mare în mai multe pungi cu orez comercializate de un supermarket de pe strada Careiului. În urma unei verificări de rutină, mai multe pungi mărcile „Sunshine“ calitatea I și orez „Deroni pentru sarmale“ au fost găsite pline cu gărgărițe în viață. Nu mai puțin de 1052 kilograme de orez au fost retrase de la comercializare.


Orezul este importat din Grecia și distribuit de o firmă din Ilfov. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului va efectua un control distribuitorului din Ilfov. Operatorul din Satu Mare riscă o amendă între 1000 și 10.000 lei“, a mai spus Valentin Breban.



2782 vizite
Distribuie pe