Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Controale amănunțite“ în Vama Petea
Ioana Gavrău  - Marti, 8 Februarie 2011
Aglomerație în Vama Petea, atât pe sensul de ieșire din țară cât și pe cel de intrare. Reprezentanții Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare spun că în punctul de trecere se desfășoară acțiuni de control mai amănunțite pentru combaterea infracționalității transfrontaliere și că această activitate nu are nicio legătură cu scandalul de la Vama Siret.


Minute bune de așteptare pentru a trece în Ungaria. Zeci de sătmăreni așteaptau marți dimineața la rând în Vama Petea. Lucrătorii IJPF Satu Mare controlează amănunțit fiecare persoană și mașină. Șeful Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare spune că măsura a fost luată pentru combaterea infracționalității transfrontaliere.


Fiecare stat își asigură măsurile de securitate. Noi controlăm amănunțit persoanele, depistăm urmăriți general, verificăm mașini. Se efectuează un control mai amănunțit“, a spus comisarul șef Maxim Vasile, inspectorul șef al IJPF Satu Mare.


Până luni seara, traficul prin Vama Petea nu era îngreunat, iar celor care treceau granița li se cerea doar actul de indentitate, fără a li se controla autoturismul. Un motiv întemeiat să fie oare vizita unor superiori de la București, aflați de aseară în control la Satu Mare?

5635 vizite
Distribuie pe