Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Mica Anglie“ în flăcări VIDEO
Ioana Gavrău  - Marti, 8 Februarie 2011
Magazinul de mobilă de pe Aurel Vlaicu, „Mica Anglie“, a ars din temelii marți seara. Marfa, în valoare de aproximativ 30.000 de euro a fost făcută scrum, iar toți banii proveniți din încasările din ziua respectivă au ars în incendiu. Proprietarii cred că este vorba despre o mână criminală. Poliția deschis deja o anchetă.


Incendiul a izbucnit marți seara, în jurul orei 20.30. Patru autospeciale ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Intervenții „Someș“ Satu Mare au intervenit pentru a stinge flăcările mari de doi metri.


Intervenția s-a desfășurat cu mare dificultate pentru că în incinta firmei nu a existat nicio sursă de alimentare cu apă.

Patru autospeciale au intervenit pentru a stinge incendiul. Intervenția a fost foarte grea, apa a fost transportată cu ajutorul autospecialelor pentru că în incinta magazinului de mobilă nu a existat niciun hidrant, nicio sursă de alimentare cu apă. S-a încercat stingerea incendiului din trei surse“, a spus prim-adjunctulul comandantului ISU Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe.

Mână criminală?

Proprietarul magazinului de mobilă este britanicul Shon Stinghy, stabilit în Satu Mare de aproape 10 ani de zile. Acesta spune că în urmă cu patru luni de zile a fost amenințat de un irlandez.

Am avut ceva probleme. Nu știu ce s-a întâmplat aici. La ora 18.00 am plecat și nu era nimic. Azi nu am făcut foc, a fost cald. Am fost amenințat de un irlandez, firma lui a dat faliment. Nu știu ce s-a întâmplat, vor stabili pompierii“, a spus Shon Stinghy.




Flăcările s-au extins pe aproximativ 400 de metri pătrați. Nu s-a putut salva nimic din marfa existentă în magazin și depozit. Doar o parte din produse au fost asigurate. Pagubele se ridică undeva la suma de 30.000 de euro.


Pompierii nu au putut stabli marți seara cauzele incendiului. Poliția a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs incendiu.



6106 vizite
Distribuie pe