Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Mica Anglie“, după incendiu FOTO
Ioana Gavrău  - Miercuri, 9 Februarie 2011
Incendiul izbucnit marți seara la magazinul de mobilă de pe strada Aurel Vlaicu, „Mica Anglie“ a devastat tot. Marfa și construcția în valoare de aproape 30.000 de euro au fost mistuite de flăcări. Pompierii militari au identificat miercuri dimineața cauza incendiului. Un frigider lăsat sub tensiune a provocat daune de mii de euro.


Din ordinul Inspectorului șef al ISU Satu Mare, colonelul Iulian Burz, o comisie de cercetare a cauzelor probabile ale incendiului, formată din Lt.col. Dima Nicolae – şef Centru Operaţional, Lt. Pop Ioan – locţiitor comandant Detaşament de Pompieri Satu Mare, Plt.adj. Borota Ioan – comandant gardă de intervenţie şi stingere şi Plt. Moisa Florin - subofiţer tehnic din cadrul Inspecţiei de Prevenire au reușit miercuri dimineața să identifice sursa incendiului.


Dacă inițial proprietarii magazinului susțineau că focul a fost pus de cineva, în urma anchetei, inpoteza care a rămas în picioare a fost cea a unui scurtcircuit produs de un frigider.

S-au analizat toate părțile incintei, iar conform indiciilor, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric“, a spus prim-adjunctul inspectorului șef al ISU Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe.

Flăcările au lăsat în urmă doar jar. Construcția a fost afectată în întregime, iar produsele au ars în totalitate.


A ars tot. Marfa existentă în magazin și depozit era de aproximativ 10.000 de euro, iar valoarea construcției este de 20.000 euro“, a spus englezul Shon Stinghy, proprietarul magazinului.

Prin intervenția promtă a pompierilor s-au salvat anexele firmei şi atelierele din vecinătate în valoare de aproximativ 200.000 lei.

Vezi AICI imagini de la incendiul de marți seara și ce a lăsat în urmă.








8663 vizite
Distribuie pe