Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Șoferițe „amendate“ în trafic
Ioana Gavrău  - Marti, 1 Martie 2011
Sute de șoferițe au fost „trase pe dreapta“ de polițiștii Biroului Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. De 1 Martie, doamnele nu au fost oprite pentru a fi sancționate contravențional, amenda fiind înlocuită de data aceasta cu un mărțișor și o urare de bine odată cu venirea primăverii.




Unele s-au panicat atunci când au văzuit coloana de mașini oprite în fața Hotelului Aurora, altele și-au dat seama despre ce este vorba. Sute de femei prinse la volan au fost „amendate“de polițiștii sătmăreni cu un mărțișor, vestitor al primăverii.



Chiar și doamnele care au fost prinse fără centură și vorbind la telefon au fost iertate de 1 Martie. Cu toate acestea, avertismentul verbal pentru săvârșirea contravențiilor nu a lipsit.

Ca și în fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii din cadrul Poliției Rutiere, oferă mărțișoarele doamnelor prinse în trafic. Este o tradiție la care ținem mult. Marți s-au împărțit sute de mărțișoare“, a spus Cătălin Dănciuț, șeful Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Satu Mare.



2616 vizite
Distribuie pe