Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mărțișoare guvernamentale
Ioana Gavrău  - Marti, 1 Martie 2011
Organizația de Tineret a Partidului Democrat Liberal Satu Mare a împărțit marți mărțișoare domnișoarelor și doamnelor pe care le-au întâlnit în zona centrală a municipiului. Totodată, toate organizațiile de tineret din județ au ținut să marcheze ziua de 1 Martie, oferindu-le femeilor din mediul rural câte un vestitor al primăverii.


Nu mai puțin de 2500 de mărțişoare au fost împărțite marți de tinerii democrat-liberali. Timp de mai bine de 5 ore, toate femeile care le-au ieșit în cale au fost răsplătite cu câte un simbol al primăverii.


În fiecare an, PD-L ține să marcheze venirea primăverii. Împreună cu colegii seniori a fost demarată această acțiune, la nivelul municipiului fiind împărțite nu mai puțin de 800 de mărțișoare. Credem că acțiunea a fost un real succes“, a spus Adrian Cozma, președintele Organizației Municipale de Tineret a Partidului Democrat Liberal.


Acțiunile tinerilor nu se opresc aici. În data de 8 Martie, cu ocazia Zilei Mamei, democrat-liberalii vor împărți sute de flori. În data de 9 Martie, membrii și nu numai vor petrece la restaurantul Paloma.


Vom avea invitați și de la alte partide politice. Lupta dintre formațiunile politice durează o singură lună, pe perioada campaniei, în rest tind să cred că există înțelegere. Știu că există ambiții și în partid, dar ele sunt normale și constructive“, a mai spus Adrian Cozma.
2201 vizite
Distribuie pe