Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Charter Satu Mare – Antalya
Florin Răchitan  - Miercuri, 13 Aprilie 2011

Aşa cum am anunţat, de la mijlocul lunii iunie vor porni cursele charter de pe Aeroportul Satu Mare spre destinaţia preferată a sătmărenilor pentru vacanţa de vară, staţiunea Antalya de pe litoralul turcesc. Primul zbor va fi în 13 iunie, iar ultimul în 26 septembrie, după o serie de 14 curse în fiecare zi de luni din timpul verii.


 

La iniţiativa conducerii Consiliului Judeţean, un număr de 11 agenţii locale de turism s-au asociat pentru a asigura împreună numărul optim de rezervări de bilete pentru cursele charter şi au desemnat şi compania aeriană care va opera aceste zboruri. Este vorba despre compania turcă Sky Airlines, desemnată anul trecut ca fiind cel mai bun operator de zboruri charter din Europa.

 

Detalii despre această iniţiativă au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, de preşedintele şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, respectiv Adrian Ştef şi Mircea Govor, precum şi de directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete.

 

Agenţiile sătmărene de turism partenere în această campanie -   Simbotours, Accord BT, Lup Travel, Aurora, Savi Travel, House of Travel, Sebastian Travel, Euro Holiday, Eurolines, Solarex şi Select – vor asigura pachete turistice cu preţuri începând de la 467 euro/persoană, incluzând biletul de avion, şapte nopţi de cazare în sistem all-inclusive, transfer şi taxe de aeroport.
 

 

Zborurile vor fi efectuate cu aparate Boeing 737 cu 180 de locuri, din care aproximativ 100 vor fi rezervate sătmărenilor, avioanele urmând să facă escale şi la Târgu Mureş.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, a anunţat că se negociază intens şi cu alte companii aeriene pentru a asigura curse regulate de pe aeroportul din Satu Mare, recent  modernizat cu investiţii importante în sistemul de check-in al pasagerilor, spre ţări occidentale. El a precizat că aeroportul sătmărean a fost printre primele din ţară care a obţinut atestatul de operare în Spaţiul Schengen.

3121 vizite
Distribuie pe