Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două accidente grave în două zile
Poliţia Satu Mare  - Miercuri, 20 Aprilie 2011

Marţi dimineaţa, în jurul orei 9, la intersecţia străzilor Mărăşeşti şi Ecoului din municipiul Carei a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unui minor.

 

Nicolae L. de 59 de ani, din Carei, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, l-a accidentat grav pe D.C. de 5 ani, din Carei, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, printre două autovehicule parcate, fără să se asigure corespunzător.

 

Victima  a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru acordare de îngrijiri medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Miercuri, pe Bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr.

 

Mircea C. de 32 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa sa, fiind condus de către Alexandru S. de 60 de ani.

 

În urma impactului a rezultat accidentarea conducătorului de 32 de ani. Conducătorii auto implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. De asemenea, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

1330 vizite
Distribuie pe