Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Modei Sătmărene 2011
Ioana Gavrău  - Vineri, 3 Iunie 2011
Zeci de sătmăreni au participat joi seara la cel mai mare eveniment monden organizat în municipiu. Ziua Modei Sătmărene, ajunsă la cea de-a doua ediție, s-a bucurat de un real succes. Organizat ca la carte de colegii noștri de la Nord Vest TV, alături de manechinul internațional Oana Țimerman, spectacolul a avut drept scop promovarea designerilor autohtoni.


Ca și în 2009, Ziua Modei Sătmărene a avut loc la Restaurantul Paloma din municipiul. Manechinul internațional Oana Țimerman a fost moderatoarea evenimentului. Aceasta a prezentat rând pe rând cele mai noi creații vestimentare ale designerilor sătmăreni, respectiv ale magazinelor de profil din Satu Mare.

Prima prezentare de modă a aparținut firmei Diasim Style, prezentă de 19 ani în Satu Mare. Costumele bărbătești au scos în evidența eleganța și rafinamentul designerului.






Colecția „Summer Colors“, semnată de Anamaria Ullman a ieșit în evidență prin stilul avangardist și curajul de a combina culorile vii.






Cea de-a treia prezentare de modă i-a aparținut designerului Mariana Danciu – Real Lux, ale cărei vestimentații au impresionat prin stilul sensibil, delicat. Colecția „Vis de vară“ a fost apreciată de public.












Magazinul Eco Moda și-a prezentat noua colecție de haine. Manechinele au purtat ținute de zi și ocazie.









Fără dar și poate, designerul Zsolt Popa, prin creațiile vestimentare, a atras cele mai multe priviri. Colecția lui a îmbinat elemente din anii `40 cu cele futuriste.








Venită direct din Roma, designerul sătmărean, Ioana Călin , și-a prezentat colecția „Sirenei“, inspirată din mitul sirenei, cu culori electrizante.










Cel care a încheiat evenimentul a fost Cosmin Mureșan, designerul firmei Inedit. Așa cum i-a obișnuit pe sătmăreni, colecția EDT a fost apreciată de public.










Evenimentul merită nota 10 pentru organizare. Manechinele de la agenția „Gaby`s Models“ și-au demonstrat încă o dată profesionalismul.
5398 vizite
Distribuie pe