Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patru accidente în judeţ
Poliţia Satu Mare  - Luni, 15 August 2011

Vineri la amiază, cu puţin înainte de ora 12, pe Bulevardul Independenţei din municipiul Satu Mare, Gheorghe C. de 42 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism staţionat, nu s-a asigurat corespunzător la deschiderea portierei şi l-a acroşat pe biciclistul Csaba V. de 24 de ani, din Satu Mare, angajat regulamentar în depăşirea autoturismului.

 

În urma evenimentului, a rezultat accidentarea gravă a biciclistului. Atât conducătorului auto, cât şi victimei, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Sâmbătă dimineaţa,  în jurul orei 9.30, pe DJ 197, între localităţile Călineşti-Oaş şi Păşunea Mare, Bianca B. de 23 de ani, din Gherţa Mică, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, a rezultat accidentarea uşoară a conducătoarei auto.

 

Tot sâmbătă, în jurul orei 16, pe DN 19, în localitatea Certeze, biciclistul Alexandru M. de 53 de ani, din Certeze, s-a dezechilibrat şi a căzut pe un autoturism, condus regulamentar de Ioan T. de 46 de ani, din Mediaş. În urma evenimentului, a rezultat accidentarea uşoară a biciclistului.

 

Duminică dimineaţa, în jurul orei 10, pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, Ştefan V. de 59 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav pe Virgil M. de 54 de ani, din Satu Mare, care se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni, prevăzută cu indicator şi marcaj. Atât conducătorului auto, cât şi victimei, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

1589 vizite
Distribuie pe