Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un fleac, i-am ciuruit!
Florin Răchitan  - Miercuri, 31 August 2011

Lois Lane a fost din nou Calamity Jane la Cupa Presei la Tir, organizată miercuri de Detaşamentul III al Jandarmeriei din Tăşnad, şi deja începe să-i aducă la disperare chiar şi pe profesioniştii în mânuirea armelor.


La poligonul din Cean s-au întrecut reprezentanţii a cinci instituţii mass-media din judeţ, într-o atmosferă foarte destinsă şi amicală, iar câştigători am fost, bineînţeles, noi cei de la SM Online.

 

Meritul îi revine aproape în exclusivitate Ioanei Gavrău, care a şi câştigat concursul individual, ciuruind efectiv toate ţintele atât cu pistolul, cât şi cu puşca-mitralieră,  subsemnatului rămânându-i doar rolul de a completa punctajul pentru ca SM Online să câştige şi la concursul pe echipe.
 

 

Pe locurile următoare s-au clasat Iuliu Ignat de la Informaţia Zilei şi Vizsnyovszki Gergő de la Nord-Vest TV la individual, precum şi echipele reprezentate de aceştia, în aceeaşi ordine.



 

Competiţia a fost organizată în preziua aniversării a 118 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Rurale, prima structură militarizată de acest fel din România. Tot acum se împlinesc şi 21 de ani de la reînfiinţarea Jandarmeriei la Satu Mare.


 

Gazde atente, ca de fiecare dată, jandarmii n-au uitat nici de ziua de naştere a colegei noastre, pe care au surprins-o cu un superb buchet de flori, mulţumindu-i astfel pentru decizia de a-şi începe aniversarea alături de ei.
 

 

Titlul de Miss Pistol a ediţiei din acest an a Cupei Presei la Tir i-a revenit colegei noastre de la Nord-Vest TV, Lorena Georgi, pe care o felicităm şi pe această cale.


6825 vizite
Distribuie pe