Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Streaptease de polițist în „limita decenței“
Ioana Gavrău  - Miercuri, 14 Septembrie 2011
Ancheta în cazul comisarul de poliție Marius Gînță, lucrător în cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, a fost finalizată. Comisia din cadrul IGPR a concluzinat că dansul pe mese, dedicat colegelor sale cu ocazia zilei de 8 Martie, s-a desfășurat în limitele decenței și bunului gust. Rezultatele anchetei au fost făcute publice chiar de polițist, în cadrul unei conferințe de presă.


Marius Gînță, liderul sindicatului SNPPC, a organizat de 8 martie, pentru colegele sale, o adevărată petrecere. La un moment dat, atmosfera s-a încins, iar polițistul, alături de agentul de poliție Cristian Banc, au dansat la bustul gol pentru colegele lor.

Imaginile au fost făcute publice în Jurnalul Național, în luna iunie. Imediat după publicare, o comisie din cadrul IGPR a venit la Satu Mare pentru a face o anchetă.


În perioada 18-22 iulie 2011, au fost doi domni din partea IGPR-ului care au făcut verificări ce au constat în audieri, deplasări în teren, audierea persoanelor pomenite în articol“, a spus Marius Gînță.

Polișistul recunoaște că este o persoană căreia îi place să chefuiască și nici în momentul de față nu regretă că le-a binedispus pe colege.

Da, sunt un om de chef, îmi plac chefurile cu colegii. Consider că este o modalitate bună pentru a întări relațiile profesionale. În proporție de 90% se dicută probleme de serviciu la chefuri. Cu toate că au apărut toate aceste mizerii în ziar, eu nu o să mă schimb. Dacă așa am considerat de cuviință că le fac pe plac colegelor, nu am niciun regret“, a mai spus Gînță.

Rezultatul anchetei a fost în favoarea polițistului petrecăreț

„După 5 zile de verificări s-a ajuns la concluzia că manifestările de 8 Martie au fost în limitele decenței și bunului simț, ținând cont că a fost într-un cerc restrâns. Punctul culminant a fost în momentul în care colega mea a încercat să-mi dea pantalonii și eu nu am fost de acord, iar cu privire la neînregistrarea regimului infracțional, acestea nu se confirmă“, a mai declarat Marius Gînță.

Comisarul de poliție a promis totodată că va da în judecată reporterul care i-a prejudiciat imaginea.

2175 vizite
Distribuie pe