Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au pedalat pe malul Turului în Ziua fără maşini
Societatea Carpatină Ardeleană  - Duminica, 2 Octombrie 2011

Societatea Carpatină Ardeleană a organizat sâmbătă Ziua Internaţională fără maşini în Ariile Naturale Protejate „Râul Tur”.


Evenimentul deschis publicului larg a avut scopul de a populariza ideea circulaţiei fără autoturisme şi de a promova valorile naturale ale ariilor protejate de pe „Râul Tur”.

 

Sâmbătă dimineaţa a pornit defilarea de 25 de kilometri, cu 100 de participanţi, la care s-au alăturat pe drum şi alţii, pe malul Turului ajungând 130 de biciclişti.

 

La destinaţie, participanţii au servit din gulaşul preparat de către organizatori, după care şi-au putut testa capacităţile de manevrare a bicicletei în cadrul competiţiei de abilităţi în ciclism.
 

 

Cei mici au participat la jocuri în aer liber, în timp ce alţii observau migraţia păsărilor de pe heleşteele din Bercu Nou.




 

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului “Popularizarea valorilor naturale din ariile naturale protejate de pe râul Tur” finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat – Miercurea Ciuc, Mol România, Samfero şi Autonet.

1617 vizite
Distribuie pe