Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Porţilor Deschise la pompieri
ISU Satu Mare  - Luni, 10 Octombrie 2011

Cu ocazia Zilei Internaţionale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare organizează miercuri, între orele 12.00 – 15.00 Ziua Porţilor Deschise.

Pe parcursul acestei zile, vizitatorilor le vor fi prezentate mijloacele de intervenţie în caz de dezastre naturale şi modul de folosire al acestora şi li se vor înmâna materiale informative cu privire la semnificaţia acestei zile, sub forma unor broşuri şi pliante.

 

Tot în vederea promovării acestei zile, între orele 08.00 – 09.00 reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare vor distribui în centrul oraşului broşuri şi pliante cu privire la riscurile potenţial generatoare de dezastre naturale, la modul de comportare în cazul producerii unor astfel de situaţii şi la contribuţia Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă la prevenirea, diminuarea şi reducerea riscurilor dezastrelor naturale.

 

În scopul popularizării acestei zile şi în rândul elevilor, se va transmite către Inspectoratul Şcolar un material informativ cu tema „Dezastre naturale – cum ne protejăm?”, care să fie prezentat în cadrul unor activităţi care marchează evenimentul.

 

De asemenea, în cadrul controalelor efectuate în această perioadă, inspectorii din cadrul Inspecţiei de Prevenire vor promova şi disemina informaţii privitoare la prevenirea şi producerea dezastrelor naturale.

1466 vizite
Distribuie pe