Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A căzut de la 4 metri pe şantierul Penny Market
Ioana Gavrău  - Luni, 24 Octombrie 2011

Un muncitor în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital  luni dimineaţa după ce a căzut de la o înălţime de 4 metri pe şantierul pe care se construieşte viitorul Penny Market de pe strada Ştrandului din Satu Mare.
 


Având splina ruptă şi politraumatisme, a ajuns imediat pe masa de operaţie, iar starea lui este acum stabilă. Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o anchetă în acest caz.

 

„Colegii mei se află la Spitalul Judeţean şi discută cu muncitorul pentru a afla împrejurările în care s-a întâmplat accidentul” – a declarat inspectorul-şef al ITM Satu Mare, Cristian Sasu.


 

„Poliţia va face încadrarea juridică a faptei în funcţie de ce vor stabili inspectorii ITM în urma anchetei lor” – a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Satu Mare, Roxana Cristea.


 

Lucrările de construcţie ale Penny Market din Satu Mare sunt executate de o firmă din Bacău, de unde este originar şi muncitorul accidentat. Deocamdată nu se cunosc detalii legate de contractul de muncă dintre el şi firma băcăuană şi nici dacă s-au respectat toate normele de siguranţă în timpul lucrului, iar colegii muncitorului au refuzat să dea declaraţii presei.

2329 vizite
Distribuie pe