Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii și RAR-ul, în acțiune comună
IPJ Satu Mare  - Marti, 1 Noiembrie 2011
În municipiul Satu Mare, între orele 10.30 – 12.00, poliţiştii rutieri în colaborare cu specialişti R.A.R au organizat o acţiune în vederea depistării şoferilor ce conduc autoturisme cu defecţiuni tehnice, context în care au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare şi reţinut un permis de conducere.

Dănuţ A. , de 45 de ani, din Satu Mare, a fost depistat conducând autoturismul pe Drumul Careiului din municipiu, deşi acesta prezenta defecţiuni tehnice la mecanismul de direcţie, drept urmare poliţiştii au procedat la suspendarea permisului de conducere.

Unele fapte constatate de poliţişti în trafic depăşesc sfera contravenţionalului, amenda nemaifiind aplicabilă, în aceste cazuri întocmindu-se dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni.

Este cazul unui tânăr de 23 de ani, din Negreşti Oaş, depistat în trafic de poliţişti, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie expirase din cursul lunii august a anului curent. Dan P. este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Un alt şofer, Ioan R., de 27 de ani, din Negreşti Oaş, a urcat la volanul autoturismului, deşi consumase băuturi alcoolice, având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aer expirat. I-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei alcoolice din sânge, fiind cercetat pentru conducere pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală.
1746 vizite
Distribuie pe