Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tālharul de la farmacie s-a predat
Ioana Gavrău  - Marti, 22 Noiembrie 2011
Două farmaciste au fost amenințate cu moartea de un bărbat neidentificat pānă la ora actuală. Tālhăria a avut loc la farmacia de lāngă Agenția Tarom, din Centrul Nou. Hoțul se pare că a prins tupeu, acesta intrānd īn farmacie fără cagulă, asupra lui neavānd nicio armă albă. Un suspect este deja audiat la sediul Poliției Satu Mare. Munca polițiștilor va fi extrem de grea, īn incinta farmaciei nu sunt camere video.
 
UPDATE marţi, ora 10.00

Tālharul care a furat luni 500 de lei de la Farmacia Galenus din Centrul Nou după ce le-a ameninţat cu moartea pe cele două farmaciste de serviciu s-a predat poliţiştilor īn noaptea de luni spre marţi.
 


Tānărul de 22 de ani este din satul Chereuşa, comuna Santău, şi nu a putut să ofere explicaţii clare īn legătură cu motivele care l-au determinat să comită această infracţiune. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmānd să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Luni, ora 18.00

Tālhăria a avut loc īnainte de ora 17.00. Conform șefului Poliției Municipiului, Adrian Zbona, tālharul a intrat īn farmacie și a amenințat cele două femei care erau de serviciu.
 


„Le-a amenințat cu moarte pe farmaciste, cerāndu-le banii din casă. Hoțul a acționat rapid, fugind cu suma de 500 lei“, a declarat Adrian Zbona.



Abia după ce tālharul a ieșit, farmacistele au prins curaj, apăsānd butonul de panică. Prea tārziu īnsă, infractorul reușind să se facă nevăzut. Din păcate, īn incinta farmaciei nu există sistem de supraveghere video.


Revenim cu amănunte pe parcursul anchetei.
3522 vizite
Distribuie pe