Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
TIR răsturnat la Ardud. Trei morţi.
Florin Răchitan  - Marti, 3 Aprilie 2012

Un accident înfiorător, petrecut luni seara la ora 20.50, a curmat viaţa a trei persoane în aşa-numita Curbă a Morţii de pe strada principală a oraşului Ardud, cunoscută pentru numeroasele evenimente fatale de acest fel. Un TIR încărcat cu aragazuri s-a răsturnat în şanţul de pe partea opusă a direcţiei de mers, izbind în plin un pieton care se afla pe trotuar.


 

Pietonul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a fost transportat la spital cu o ambulanţă, dar a decedat pe drum. Un alt pieton, aflat lângă el, a scăpat cu viaţă datorită reflexului de a sări peste gard când a văzut camionul apropiindu-se.


 

În schimb, şoferul TIR-ului, un tânăr de 23 de ani, şi pasagerul în vârstă de 32 de ani au rămas încarceraţi în cabina TIR-ului, de unde au fost scoşi fără suflare de pompierii ajunşi la faţa locului cu mai multe maşini de intervenţie.


 

Primele cercetări de la faţa locului ale poliţiştilor indică faptul că şoferul camionului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi probabil aceasta a fost cauza derapării pe contrasens.
 

 

În scurt timp, la faţa locului s-a adunat o mulţime mare de localnici, mulţi dintre ei fiind rude cu victimele. Circulaţia a fost blocată timp de o oră pe strada principală din Ardud, maşinile fiind direcţionate pe rute ocolitoare.

5099 vizite
Distribuie pe