Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Internaţională „Fără Maşini” în Ariile Protejate Râul Tur
Societatea Carpatină Ardeleană  - Duminica, 23 Septembrie 2012

Cea de-a V-a ediție a Zilei Internaţionale „Fără Maşini” s-a bucurat de un real succes. La evenimentul organizat sâmbătă de Societatea Carpatină Ardeleană - Satu Mare au participat 120 de persoane.


           

Din observațiile organizatorilor reiese că Ziua Internaţională „Fără Maşini” devine tot mai populară de la un an la altul. Între participanţi apar feţe binecunoscute, iar cercul lor se lărgește mereu cu persoane noi. Evenimentul pune în mişcare toate categoriile de vârstă, devenind astfel un program ideal pentru întreaga familie.
 



           

Evenimentul urmărește mai multe obiective. În primul rând se dorește promovarea Zilei Internaţional „Fără Maşini” – adică a metodelor de circulație prietenoase naturii, iar în al doilea rând prezentarea valorilor și curiozităților Ariilor Protejate „Râul Tur”.


           

La faţa locului, participanții au putut alege din multe programe distractive şi educative. Dintre acestea trebuie menționate competiția de abilități cicliste, observarea păsărilor şi jocuri educative pentru copii. Participanții au apreciat și gulaşul oferit de organizatori.




           

Concluzionând, putem afirma că evenimentul a fost privit cu apreciere şi interes, oferind atât distracție, cât și educarea participanților. Organizatorii doresc să continue tradiția, astfel că cei care nu au putut participa anul acesta, vor avea ocazia anul viitor.

1449 vizite
Distribuie pe