Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un băieţel de şapte ani şi-a pierdut viaţa într-un accident
Politia Satu Mare   - Miercuri, 17 Octombrie 2012

Un băieţel în vârstă de şapte ani şi-a pierdut viaţa în urma unui eveniment rutier produs marţi pe DJ 194 B, în localitatea Pelişor.

 

Din cercetările efectuate la faţa locului de către poliţiştii Biroului Rutier şi ai Secţiei 3 de Poliţie Rurală Satu Mare, a rezultat faptul că Ioan K. în vârstă de 29 de ani din Peleş, conducând un tractor neînmatriculat, a accidentat mortal un minor de şapte ani. Copilul a încercat să se prindă, în timpul mersului, de una din remorcile tractate, dar a căzut sub roţi.

 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice, însă poliţiştii au stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

 

Fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi fără a deţine permis corespunzător, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.










988 vizite
Distribuie pe