Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeie decedată în incendiu
ISU ”Someș” Satu Mare  - Luni, 12 Noiembrie 2012

Garda de Intervenție Turț a intervenit duminică, la ora 23.18, cu o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un imobil situat în localitatea Valea Seacă, str. Bisericii nr 189, proprietar fiind C. Irina.

 

Sursa probabilă de aprindere a constituit-o o sobă metalică fără acumulare de căldură, amplasată necorespunzător faţă de materiale combustible.

 

Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au intervenit alături de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Tarna Mare, pentru localizarea şi stingerea incendiului care  s-a extins în totalitate la casa de locuit, cu posibilitate de propagare la locuinţele învecinate şi anexele gospodăreşti.

 

Datorită drumului inaccesibil nu s-a putut ajunge cu autospeciala până la locul incendiului, iar pentru lichidare s-a acţionat cu găleţi, lopeţi şi o vidanjă.  Incendiul a reușit să fie lichidat la ora 2.30.        

 

În urma incendiului, C. Irina în vârstă de 73 de ani a decedat, fiind carbonizată.

 

În urma incediului a ars casa de locuit pe o suprafață de 60 m.p, valoarea pagubelor materiale ridicându-se la suma de aproximativ 10000 lei.

 

Datorită intervenţiei prompte a pompierilor şi a celor din cadrul SVSU, s-a reuşit salvarea a două case învecinate, în valoare de aproximativ 40000 lei. 

1398 vizite
Distribuie pe