Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi pietoni accidentați pe zebră
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 26 Decembrie 2012

Un tānăr conducător auto, Vlad S. īn vārstă de 20 ani  se afla la volanul unui auto marca Mercedes, iar duminică īn jurul orei 19.40 pe B-dul Octavian Goga din municipiul Satu Mare l-a accidentat ușor pe Istvan M. īn vārstă de 34 ani, care era angajat regulamentar īn traversarea străzii. 

 

Īntrucāt conducătorul auto a părăsit locul accidentului, poliția a fost anunțată  ulterior, īn momentul īn care victima s-a prezentat la UPU Satu Mare  pentru acordarea de īngrijiri medicale.

 

Imediat după identificare conducătorului auto, dar și victimei le-au fost recoltate probe biologice īn vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Īn prezent conducătorul auto este cercetat īn stare de libertate sub aspectul săvārșirii infracțiunilor de vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc luni, la ora 9.26, cānd un pieton a fost accidentat grav pe trecerea de pe trada Ady Endre din Satu Mare.

 

Gheorghe M. īn vārstă de 63 ani,  era angajat īn  traversarea regulamenată a străzii prevăzută cu marcaje și semnalizată corespunzător  cānd a fost accidentat grav de un auto marca  Ford Mondeo condus de Flore M. īn vārstă de 66 ani.


Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, iar celor doi le-au fost recoltate probe biologice īn vederea stabilirii eventualei alcoolemii. 

1195 vizite
Distribuie pe