Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi pietoni au fost accidentați grav
Politia Satu Mare  - Vineri, 28 Decembrie 2012

Doi pietoni, care se deplasau neregulamentar, au fost grav accidentaţi ieri, în urma unor evenimente rutiere produse în municipiul Satu Mare şi în localitatea Boineşti.

 

În jurul orei 12.00 a fost sesizat Biroului Rutier primul dintre aceste evenimente, produs pe Strada Micu Klein din municipiu.

 

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri a rezultat că Gheorghe C.în vârstă de 81 de ani, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, a fost accidentat grav de autoturismul condus de Ildiko I.în vârstă de 45 de ani din Satu Mare.

 

Un alt pieton, în vârstă de 36 de ani a fost victima celui de-al doilea accident grav produs la ora 18.00, pe DJ 109 L, în localitatea Boineşti. Nicolae M. se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, fără purta elemente fluorescent – reflectorizante, fiind accidentat grav de autoturismul condus de Ioan P.în vârstă de 48 de ani, din Călineşti Oaş.

 

În ambele cazuri au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea eventualei alcoolemii, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor.

1084 vizite
Distribuie pe