Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp și a fugit
Poliția Satu Mare  - Duminica, 30 Decembrie 2012

Vineri, în jurul orei 21.30, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DJ 195C, la ieşire din localitatea Moftinu Mic spre satul Domăneşti.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism marca Dacia 1310 a derapat de pe carosabil, lovind un stâlp de susținere a firelor de curent electric şi s-a oprit în şanţul de lângă stâlpul lovit.

Conducătorul autoturismului nu a fost găsit la fața locului la sosirea organelor de poliţie. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana lui B. Francisc de 38 de ani, domiciliat în localitatea Domăneşti.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, care a indicat o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autoturismul condus.

B. Francisc este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, faptă prevăzută și pedepsită de O.U.G. 195/2002 republicată.

3438 vizite
Distribuie pe