Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziţia chinologică internaţională se organizează la Piaţa Rex
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 10 Aprilie 2013

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Radu Roca au avut miercuri o întâlnire cu toate persoanele implicate în organizarea expoziţiei chinologice internaţionale, care se va organiza la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Din cauza vremii nefavorabile s-a decis ca evenimentul să se desfăşoare în parcarea Pieţei Rex (fostul supermarket Interex) situată în Micro 17,  în perioada 13 – 14 aprilie, zilnic  începând cu ora 10.00.

 

La întâlnire au participat reprezentanţi ai Asociaţiei Chinologice Române, Direcţiei Sanitar-Veterinare, Jandarmeriei, Poliţiei locale, Poliţiei Rutiere, Poliţiei Municipale, precum şi ai Pieţei Rex.

 

Primăria este partener în organizarea acestei ediţii a concursului internaţional la care şi-au anunţat participarea reprezentanţi din 19 ţări şi vor fi prezentate peste 1.700 de exemplare de câini de toate rasele.

 

Pe această cale, anunţăm cetăţenii municipiului că începând cu ziua de sâmbătă, 13 aprilie, ora 6.00, până duminică, 14 aprilie, ora 20.00 circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în zonă,  pe Bulevardul Independenţei şi strada Jubileului.

 

Rugăm locatarii din zonă să elibereze parcarea şi să nu mai staţioneze în faţa Pieţei Rex  în perioada susmenţionată, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime. Comercializarea alimentelor va avea loc doar în incinta pieţei.

1466 vizite
Distribuie pe