Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul Dorel Coica a inspectat șantierele din Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 22 August 2013

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, însoţit de administratorul public, Dan Băbuț, şi o echipă de specialişti din cadrul primăriei, au efectuat marți o vizită de lucru pe mai multe şantier din oraș.


 

Primarul a dorit să constate stadiul lucrărilor la obiectivele care fac parte din planul integrat de dezvoltare urbană prin  proiecte finanţate din fonduri proprii şi europene.


 

După ce a vizitat locaţia viitorului Centru Tehnologic, primarul a constatat stadiul lucrărilor pe străzile I.L.Caragiale, Crivăţului şi Orientului, unde se efectuează lucrări de  modernizare a  reţelelor de apă şi canalizare, asfaltarea drumului si trotuarelor.


 

Apoi s-a deplasat pe străzile Deltei, Albatros, Izvorului şi alte străzi adiacente.  Primarul a mai verificat stadiul lucrărilor la drumul de ocolire, unde s-au finalizat 4 podeţe mari şi 7 podeţe mici.


Săptămâna următoare se va  aşterne stratul de fundaţie din piatră spartă pe o lungime de aproximativ 3 km.


 

De acolo s-a deplasat pe strada Fabricii, unde se execută lucrări de reabiltare a trotuarelor pe ambele părţi. A mai verificat lucrările pe strada Constantin Brâncoveanu, unde se reabilitează carosabilul, trotuarele, inclusiv înlocuirea capacelor la căminele de canalizare şi a grătarelor la gurile de scurgere a apelor pluviale.






















1793 vizite
Distribuie pe