Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Investitori spanioli în vizită la Prefectura Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Joi, 28 Noiembrie 2013

Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a primit joi, vizita unor investitori spanioli însoţiţi de managerul general al Zonei Metropolitane, Gheorghe Rentea, care şi-au manifestat intenţia de a implementa în judeţul Satu Mare un proiect privind reciclarea şi valorificarea produselor degradabile.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

În acest sens, aceştia intenţionează să construiască o fabrică de prelucrare a produselor din mase plastice, investiţie în valoare de aproximativ 10 milioane euro.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Investitorii au prezentat prefectului principalele atuuri ale acestui proiect, printre care se numără rezolvarea problemei poluării mediului cu pet-uri, dar şi crearea de noi locuri de muncă.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Prefectul Eugeniu Avram a apreciat intenţia lor, asigurându-i de tot sprijinul în demersul lor în obţinerea avizelor necesare într-un termen rezonabil.

De asemenea, prefectul a menţionat faptul că intenţionează cu fiecare investitor interesat de judeţul nostru ca, în momentul în care începe procedeul de implementare a unui proiect pe care doresc să-l dezvolte în judeţ, să implice instituţiile cu atribuţii în vederea conlucrării şi înlăturării oricăror bariere subiective, conform legilor în vigoare.
1424 vizite
Distribuie pe