Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se caută culegători de zmeură și căpșuni în Danemarca
AJOFM Satu Mare  - Marti, 27 Ianuarie 2015

Compartimentul EURES din cadrul AJOFM Satu Mare vă informează asupra următoarelor oferte de muncă din Danemarca –Insula Zealand:- 20 de locuri culegători de zmeură; 30 de locuri culegători de căpșuni;  trei  locuri superviser culegători de fructe.

Firma care oferă aceste locuri de muncă este Hyldetoftegaard Berries. Firma deține 23 hectare pentru cultivarea căpșunilor în câmp și în solarii, precum și trei hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri.

Controlorul va verifica calitatea fructelor culese și va îndruma culegătorii cum să culeagă în mod corect fructele, în cazul în care aceștia nu respectă regulile.

Condițiile impuse de firma sunt:-vârsta minim 18 ani; abilități bune de comunicare în limba engleză;

-plata muncii pe kilogramul de capsuni cules este de 0,85euro/kg.Durata contractului este din 25 mai 2015-25 iulie 2015.Se lucreaza 6 zile pe saptamana , 5-7 ore/zi.

-plata muncii pe kilogramul de zmeura cules este de 1,6 euro/kg.Durata contractului este din 20 iunie-25 septembrie 2015.Se lucreaza 6 zile pe saptamana, 5-7 ore/zi.

Data limita pentru aplicare este 16.02.2015.

Cazarea se face in rulote de 2 persoane/camera.Lucratorul va plati o taxa de cazare de 50 coroane daneze/zi.Sunt puse la dispozitie spatii de bucatarie, masini de spalat, internet.Transportul dus intors, in si din Danemarca este in sarcina lucratorului.

CV in limba engleza cu fotografia inclusa si copia referintelor de la locurile de munca anterioare in domeniul agricol (traducere simpla in engleza), se vor trimite pana pe data de 16.02.2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk. Invitarea la selectia a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botosani. Selectia va avea loc la Botosani in ultima decada a lunii februarie 2015.Detalii referitoare la data, locul si programul selectiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

2217 vizite
Distribuie pe