Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Politică de „Las Fierbinţi” la şedinţa Consiliului Judeţean Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 30 Septembrie 2015

Firicel, Bobiţă, Celentano sau Don’Şef din popularul serial de pe ProTV sunt kutyafasza pe lângă unele personaje din Consiliul Judeţean Satu Mare, care au făcut show cu umor involuntar şi la finalul şedinţei ordinare de miercuri.

Plictisiţi, se pare, de ordinea de zi destul de anostă a şedinţei şi neavând de ce să se lege la proiectele de hotărâre ce prevedeau chichiţe birocratice sau redistribuiri de fonduri dincoace-ncolo în buget, unii dintre aleşii sătmărenilor au ţinut neapărat să aducă în discuţie aspecte arzătoare pentru ei la punctul „Diverse”.

Dându-şi cu părerea ca nişte drojdieri care află despre chestiunile politice şi administrative de la televizorul aşezat în colţ la Cafe Bar Diana, „purtătorii de cuvânt” ai PNL şi UDMR, adică Virgil Enătescu, Alexandru Panea, respectiv Eva Mărginean au făcut teoria chibritului şi, pe motiv că „municipiul Satu Mare se află în judeţul Satu Mare”, l-au asaltat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, cu sesizări despre trotuarul de pe Corso, parcările din Micro 16 sau dalele de beton din Centrul Nou.

„Mă, pe ăştia parcă i-o plătit Adi, pentru campanie electorală!” – a remarcat cineva din publicul din ce în ce mai amuzat de seriozitatea cu care puneau problemele cei care luau cuvântul şi, în râvna lor de a da bine în transmisiunea în direct a televiziunilor locale, nu conştientizau faptul că-i dau apă la moară fix adversarului lor politic, cel care s-a anunţat deja ca potenţial candidat la Primăria Satu Mare :))))))))

Stăpânindu-şi cu greu un hohot de râs, fiind nevoit să se stăpânească, deoarece ştia că toate camerele de filmare sunt îndreptate spre el, Adrian Ştef le-a dat replica zilei: „Mulţumesc pentru sesizări, voi anunţa la momentul potrivit ce strategie am şi ce măsuri voi lua pentru rezolvarea acestor probleme”! Moment în care cei din sală nu şi-au mai putut stăpâni râsul ;))

La final a mai avut un schimb de replici cu un alt potenţial candidat la Primăria Satu Mare, PNL-istul Adrian Cozma, pe tema reabilitării drumului spre Homoroade, cu obişnuitele împunsături cu „Ponta e de vină! Ba nu, Boc e de vină! Ba nu… Ba da…”, însă deja toată lumea era nerăbdătoare să se termine circul şi să plece acasă.

Până la urmă, experimentatul Radu Giurcă a tras cea mai potrivită concluzie: „Am asistat la un episod din serialul Las Fierbinţi şi mie, personal, mi-e jenă că am participat la ultima parte a şedinţei”.

1792 vizite
Distribuie pe