Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consiliul Local a aprobat, se pot face angajări la Primărie
Veronica Hodas, Florin Răchitan  - Joi, 27 Octombrie 2016

Ședința de Consiliu Local care a avut loc joi a fost una destul de liniștită față de cele precedente, cu toate că au fost peste 30 de puncte pe ordinea de zi, majoritatea fiind aprobate fără probleme.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost cel legat de organigrama Primăriei Municipiului Satu Mare, la care au apărut unele discuții. Mai exact, consilierul local PSD Radu Roca a fost cel care a cerut câteva explicații și a făcut câteva propuneri pentru organigrama Primăriei și a Administrației Domeniului Public, dar până la urmă proiectele respective de hotărâre au fost aprobate în forma inițială.

Odată cu aprobarea noii organigrame, practic se dă liber la angajări în Primărie și în instituțiile subordonate, din cele 308 posturi disponibile fiind ocupate în prezent doar 194, ceea ce înseamnă că 114 sunt vacante.

Reamintim că în mandatul precedent, în primăvara acestui an, un proiect de hotărâre similar a fost înaintat spre aprobare Consiliului Local, dar majoritatea politică de atunci, formată din UDMR+PNL, a respins proiectul, pe motiv că s-ar fi pregătit angajarea în Primărie a unor “lipitori de afișe” pentru fostul primar Dorel Coica. Acum aceeași majoritate politică, împreună cu cei din opoziție, a aprobat, practic, același proiect, în condițiile în care actualul primar Kereskenyi Gabor a recunoscut că situația personalului din Primărie este dezastruoasă. 

Tags: organigrama  primarie  aprobare  
1551 vizite
Distribuie pe