Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
După ce și-a tras mașină de serviciu de 30.000 euro, primarul face pe hipsterul cu bițigli
Florin Răchitan  - Luni, 10 Iulie 2017

Într-un Social Media Stunt copiat din țările cu apă caldă și multe piste de biciclete, primarul Kereskenyi Gabor și-a pus oamenii să-l filmeze luni dimineața cum venea el la serviciu pe bicicletă, că e trendy.

În filmarea postată pe Facebook, edilul-șef recunoaște că nu sunt prea multe piste de biciclete acum, dar se lucrează intens pentru rezolvarea acestei probleme, însă, până atunci a dorit să le atragă atenția sătmărenilor că există metode alternative de circulație, în condițiile în care începând cu data eliminării timbrului verde la începutul acestui an, în municipiul Satu Mare au fost înregistrate nu mai puțin de 4.000 mașini, iar acest surplus se simte deja în traficul din oraș.

Foarte cool inițiativa, e de share-uit pe Facebook, doar că domnul primar probabil a uitat să amintească de Skoda Superb ultimul răcnet, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, pe care l-a achiziționat ca mașină de serviciu, deoarece se pare că nu a fost mulțumit de Dacia Duster full-option lăsată moștenire de fostul primar.

E adevărat, această achiziție a fost prioritară imediat după ce a preluat mandatul la conducerea primăriei, adică înainte de ștergerea timbrului verde. Ceea ce înseamnă că s-a plătit și timbrul verde, să fie eco ;))




13510 vizite
Distribuie pe
Fastus Stefan
Este normal sa ai o masina de serviciu mai sigura,unde este problema???si eu asa as face ,dar macar sa merita aceasta lux sau avantaj pe traficul Satu Marei, sperand ca o sa faca mai multe lucruri bune ptr.oras.
2017-07-10 18:00:23