Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În al treilea an de ”reabilitare”, Podul Decebal are nevoie deja de o re-reabilitare ;))
Florin Răchitan  - Joi, 31 Mai 2018

Suntem deja în al treilea an în care administrația locală se chinuie să ”reabiliteze” Podul Decebal din Satu Mare și, dacă în anii trecuți măcar se vedea câte-un utilaj scos de la fier vechi și vreo trei amărâți care puneau asfaltul cu lopata (pe rând ;)), deja suntem în plină vară dar pe pod nu e nici țipenie de muncitor.

Între timp, chiar și stratul de asfalt așternut în anii trecuți arată deja ca de obicei pe orice drum românesc, reparat doar cât să țină până în primăvara următoare, adică plin de fisuri, gropi și valuri ca pe litoral ;))




Ca să nu mai vorbim de faptul că partea finală, la coborârea spre Intersecția Burdea, a fost lăsată de izbeliște, cu asfalt turnat doar pe un singur sens de circulație, ca să nu mai vorbim de sensul giratoriu, care arată ca o eternă improvizație. Dar nu-i bai, că Primăria a anunțat proiecte de milioane de euro pentru pasarele pietonale și avioane!




Până acum, actuala conducere a Primăriei a dat vina pe ”moștenirea grea” și pe faptul că ei ar fi vrut foarte tare, dar numa’ n-au putut nicicum să rezilieze contractul cu firma din Zalău responsabilă de aceste lucrări de ”calitate”.




Dar nu trebuie să ne facem griji, fiindcă oricum, aceste lucrări ”nu au fost preluate”, acesta fiind leit-motivul folosit și în cazul altor asemenea lucrări, cum ar fi ”reabilitarea” Drumului Careiului, inclusiv pe porțiunile pe care nu era nici o fisură în asfalt.

Cazul a fost adus din nou în atenția opiniei publice de un neobosit activist civic, ”spartanul” Ovidiu Zimbru, care într-o postare pe Facebook îi amintește primarului o promisiune pe care acesta i-ar fi făcut-o lui personal:




2964 vizite
Distribuie pe