Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
După accidente și scandal, Consiliului Județean a semnalizat ”sensul groazei”.
Florin Răchitan  - Duminica, 11 Noiembrie 2018

Devenit deja celebru pentru ”săptămâna și accidentul”, sensul giratoriu inutil și periculos din mijlocul câmpului dintre Gelu și Terebești a fost, în sfârșit, semnalizat corespunzător.

A fost nevoie de intervenția consilierului județean Adrian Cozma, al cărui filmuleț făcut la începutul săptămânii a devenit viral pe rețelele de socializare și în aceeași zi un TIR a intrat în capcană.

Desigur, băetzii de la Consiliul Județean s-au grăbit să posteze în zilele următoare pe Facebook fotografii despre cum instalează ei indicatoare rutiere și elemente de siguranță pe tronsonul respectiv de drum ”profitând de vremea favorabilă”, ca și cum toată vara și toamna nu ar fi fost vreme favorabilă.

Noa nu-i bai, mai bine mai târziu decât niciodată și noroc că nu e prea târziu pentru tânăra familie care și-a văzut moartea cu ochii acolo, în accidentul petrecut săptămâna trecută.

Cert este că, deși problema nu este rezolvată definitiv, iar monumentul inutilității și risipei de bani publici rămâne în continuare în mijlocul câmpului, măcar au fost montate indicatoare de presemnalizare și semnalizare a sensului giratoriu, precum și limitatoare de viteză.

Totuși, avem așa o presimțire că toți cei care au avut accidente în ultima perioadă în ”sensul groazei” ar avea șanse destul de mari să câștige în instanță și să ceară despăgubiri dacă ar da în judecată Consiliul Județean, care nu și-a îndeplinit până acum obligațiile ce-i revin ca administrator al drumului ;))

Tags: sens  giratoriu  terebesti  
1932 vizite
Distribuie pe