Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria face ”toaletarea” copacilor. Cu drujba.
Florin Răchitan  - Marti, 22 Ianuarie 2019

Primăria Satu Mare anunța în urmă cu patru zile demararea acțiunii de ”toaletare” a arborilor de pe mai multe străzi, operațiune pentru care era necesară închiderea parțială a circulației pe străzile respective, iar cetățenii erau atenționați să nu-și parcheze mașinile în zonele respective.

Așa cum reiese și din comentariile de sub postarea Primăriei pe Facebook, acțiunea începuse, de fapt, de câteva zile bune, iar unii proprietari de mașini se treziseră deja cu ditamai crengile pe parbrize, dar mai bine că au fost anunțați mai târziu decât niciodată, nu-i așa?! :)))))

Alți sătmăreni au postat fotografii care ilustrează ”eficiența” și ”profesionalismul” cu care se face această acțiune și în acest an, arătând că se continuă tradiția încetățenită deja la Satu Mare de a ciopârți cu drujba toți copacii care intră în vizorul firmei tocmite de Primărie, în timp ce copacii de pe alte străzi învecinate sunt lăsați ca-n junglă.

În urmă cu trei ani, în perioada de pre-campanie electorală, candidatul de atunci la Primărie, Kereskenyi Gabor, alături de fruntașii în protecția mediului din ”societatea civilă” sătmăreană, au convocat o conferință de presă chiar sub copacii din parcul din fața Spitalului Vechi, ”toaletați” la vremea respectivă cam cu aceleași metode, dar măcar atunci exista scuza că se încerca alungarea ciorilor atrase de coronamentul copacilor înalți.

Cu toții s-au declarat foarte indignați atunci de aceste ”metode barbare” și au dat asigurări că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată în regimul grofilor de rit nou. Noa, ia:

Tags: toaletare  copaci  drujba  
1512 vizite
Distribuie pe