Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parcare supraetajată în centrul orașului, cu tarife la jumătate de preț. Adrian Cozma: ”La Oradea se poate”!
Florin Răchitan  - Miercuri, 12 Iunie 2019

Aflându-se în deplasare cu treburi juridice, tânărul avocat Adrian Cozma a făcut o transmisie Live pe Facebook din fața parcării supraetajate construite în plin centrul municipiului Oradea, subliniind câteva aspecte interesante.

Parcarea cu o capacitate de peste 450 de locuri a fost construită în urma unei investiții de 4 milioane de euro a Primăriei Oradea, cu plata eșalonată pe 5 ani de zile, aproape toate locurile fiind rezervate din start, cu abonamente anuale, de către magistrații de la Palatul Justiției, dar și de către funcționari sau angajați ai diverselor instituții și societăți private din zona centrală a orașului de pe Criș.

O parte a locurilor sunt păstrate însă libere pentru cei care nu le ocupă pe tot parcursul zilei, aceștia având posibilitatea să cumpere bilete pentru una sau mai multe ore.

Iar aici vine partea interesantă: așa cum se poate observa și pe transmisia Live, tariful pe o oră de parcare în plin centrul Oradiei, într-o parcare construită și amenajată la cele mai europene standarde posibile, este de 2.50 lei, în timp ce pentru o zi întreagă se plătește 20 de lei. Comparați asta cu tariful de 1 euro + TVA pentru ora de parcare între liniile trase pe asfalt în așa-numita Zonă A, care cuprinde practic întregul centru al Sătmarului!




2577 vizite
Distribuie pe