Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: ”Evaluarea șefilor centrelor groazei din subordinea Consiliului Județean se face doar de formă”
Florin Răchitan  - Miercuri, 31 Iulie 2019

În lumina recentei tragedii de la Caracal, consilierul județean liberal Adrian Cozma a atras atenția asupra unui aspect întâlnit și la instituțiile subordonate Consiliului Județean Satu Mare de unde au fost raportate abuzuri și un deces în ultimele luni.

El s-a referit în mod special la Centrul Cristiana din Carei, cunoscut deja sub numele de ”Centrul Groazei”, unde un tânăr asistat și-a pierdut viața în condiții oribile la începutul acestui an, iar o tânără ar fi fost violată în mod repetat, fără ca cineva să intervină.

Toate acestea s-au întâmplat în condițiile în care directorul centrului respectiv tocmai primise nota 9,50 le evaluarea anuală a activității manageriale, notă acordată de o comisie de specialitate a Consiliului Județean.

La fel ca în cazul ”luptei cu mafia de la spital”, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a sugerat și în acest caz că ar trebui să intervină organele de forță ale statului pentru a face ordine în instituțiile aflate în responsabilitatea sa.

În ședința de luni a Consiliului Județean, liberalul Adrian Cozma i-a dat replica, explicându-i că nu e neapărat nevoie de procurori și servicii secrete pentru ca personalul din instituțiile subordonate Consiliului Județean să-și facă treaba.

 ”Nu o să angajăm un procuror la Consiliul Județean care să ne rezolve aceste probleme! Este imposibil ca un șef de centru să ia 9,50 la evaluare și după aceea să spunem că acolo sunt probleme grave și doar Poliția sau Parchetul pot să facă ordine!” – spune Adrian Cozma în filmarea de mai jos:




1233 vizite
Distribuie pe