Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mesajul consilierului local Victor Cernea pentru sătmăreni după primul an de mandat
Florin Răchitan  - Joi, 28 Octombrie 2021

La exact un an de la depunerea jurământului, singurul consilier local care le transmite un mesaj de mulțumire sătmărenilor este liberalul Victor Cernea, considerat deja a fi un fel de ”tânăr rebel” al forului decizional al Sătmarului, în ciuda componenței alianței politice la conducerea acestuia.

Nu degeaba a fost înlăturat fix în ședința de azi a Consiliului Local din Comitetul Director al Clubului Sportiv Municipal, după ce s-a opus ultimei rectificări bugetare prin care bugetul anual al clubului a atins o sumă record a tuturor timpurilor, peste 1 milion de euro, în plină pandemie.

Ca să mascheze mișcarea prin care acestei ”persona non grata” i-a fost îngreunat accesul la informațiile și deciziile despre finanțele CSM, grofii au schimbat întreaga componență a Comitetului Director, eliminându-i pe toți consilierii locali, de la toate partidele, care au făcut parte până acum din conducerea clubului și înlocuindu-i cu sportivi sau foști sportivi, explicația fiind ”nevoia de profesionalizare” a activității.

Deja nici nu ne mai miră că această stratagemă a fost votată de marea majoritate a Consiliului Local, inclusiv de colegii de partid ai lui Victor Cernea, singurii care l-au susținut formal fiind consilierii USR.

În această atmosferă a transmis Victor Cernea următorul mesaj:

Dragi sătmăreni,

Se împlinește un an de când mi-am depus jurământul în urma votului prin care mi-ați acordat încrederea de a vă reprezenta în Consiliul local al Municipiului Satu Mare.

După cum știți, misiunea mea și a colegilor mei nu este una ușoară, având în vedere structura politică a Consiliului local. Totuși, am încercat și voi încerca în continuare să influențăm deciziile acestuia în interesul comunității noastre și să tragem semnale de alarmă de fiecare dată când acest lucru nu se întâmplă.

Mereu al vostru,

Victor Cernea

1928 vizite
Distribuie pe