Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marcela Papici a câștigat și recursul procesului cu ”cei 7 magnifici” ai grofilor
Florin Răchitan  - Miercuri, 26 Ianuarie 2022

Fosta directoare a Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, care a încurcat serios socotelile grofilor atunci când s-a înscris la concursul pentru a ocupa din nou acel post, deși lucrurile păreau a fi aranjate să fie bine să nu fie rău, a câștigat și recursul procesului împotriva grofilor, după ce a fost eliminată din concurs.

Marcela Papici a  contestat articolul care precizează că noul manager trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani la conducerea unei unităţi spitaliceşti cu paturi, prin care a fost descalificată.

Cu sprijinul avocatei Minodora Sorian, ea a câștigat procesul inițial la Satu Mare, după care nu mai puțin de 7 entități au făcut recurs împotriva sentinței inițiale: Spitalul Județean Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, președintele Consiliului Județean, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean, Comisia de Concurs și Comisia de soluționare a contestațiilor.

Toți cei ”șapte magnifici” au pierdut și recursul, potrivit sentinței date miercuri de Curtea de Apel Oradea. Soluția este definitivă, dar, bineînțeles, grofii nu se lasă și urmează un nou proces, cu termen în luna februarie, pentru a o împiedica pe Marcela Papici să aibă acces în orice fel la funcția de conducere a Spitalului Județean.

Dar nici Marcela Papici nu se lasă! În mesajul adresat grofilor după victoria de azi se întrevede cam ce va urma în viitorul apropiat:

”Domnilor si doamnelor responsabili de deciziile luate doar pentru a ma impiedica sa ma inscriu la concurs, (inclusiv domnul avocat, presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului, pe filiera UDMR, al carui nume nu-l pronuntam, ca sa nu-l facem de rusine), dupa cum va spuneam inca de anul trecut din mai, nu v-ati pus cu cine trebuie! Si voi avea grija sa fiti trasi la raspundere pentru abuzurile voastre!

#panalacapat

P.S. Aud ca e Curtea de Conturi in control la spital! Abia astept raportul lor! Tic-tac!"

1844 vizite
Distribuie pe