Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se reiau audiențele prefectului cu sătmărenii
Florin Răchitan  - Luni, 28 Februarie 2022

Prefectul Radu Roca a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că a dispus reluarea audiențelor cu cetățenii, întâlnirile urmând să aibă loc în fiecare zi între orele 9.00 – 10.00, existând și posibilitatea programării online.

Începând cu data de 01.03.2021, activitatea de primire în audiență a cetățenilor se va desfășura în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09.00-10.00, în condițiile prevăzute de normele legale cu privire la combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată activitatea de consiliere a cetățenilor se va putea desfășura și telefonic de către consilierul de relații cu publicul, la tel: 0261-713.120.

Înscrierea în audiență se poate face prin e-mail la adresa contact@prefecturasatumare.ro sau telefonic, cu cel puțin o zi înainte de data solicitată la consilierul de relații cu publicul, Claudiu Florian GĂZDAC: tel: 0261-713.120, între orele 08.00 – 16.30.

De asemenea, pentru a nu-i plimba pe oameni pe la bănci și ghișee, a dispus instalarea în incinta noului sediu al Prefecturii a unui aparat la care cetățenii își vor putea plăti, cu cardul sau cu bani cash, taxele percepute de serviciile de permise, înmatriculări auto, respectiv pașapoarte, care funcționează toate în aceeași clădire.

Tot astăzi, prefectul Roca Radu a convocat prima ședință a Colegiului Prefectural de când a preluat funcția de reprezentant al Guvernului în județ.

”Vin cu o deschidere totală. Vreau să lucrăm cu bună-credință și profesionalism. Avem obligația să ne facem datoria în funcția publică, pentru toți cetățenii județului Satu Mare. De mâine încep și audiențele cu cetățenii, veți fi cooptați în comisii mixte pentru rezolvarea punctuală a problemelor semenilor noștri” –  a fost mesajul transmis de noul prefect șefilor serviciilor publice deconcentrate, membri în Colegiul Prefectural.


1026 vizite
Distribuie pe