Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma pe șantier, șoseaua de centură a Sătmarului ”pe ultima sută de metri”
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 20 Aprilie 2022

Cel mai activ susținător în ultimii ani al proiectului șoselei de centură a municipiului Satu Mare, deputatul PNL de Satu Mare, după toate demersurile și insistențele sale la Guvern pentru asigurarea finanțării și condițiilor necesare pentru finalizarea în termen a lucrărilor, a fost azi din nou în vizită pe șantier, pentru a se convinge la fața locului de stadiul acestora.

El a fost însoțit de subprefectul Romeo Pop, în calitate de reprezentant al Guvernului în județ, și, împreună cu reprezentanții firmei constructoare, au parcurs întregul traseu al drumului, despre care spun că va putea fi inaugurat în cursul lunii mai.

”Constructorii m-au asigurat că ritmul e susținut și lucrurile merg înainte. Au apărut diverse probleme, le-au gestionat, iar astăzi sunt înaintați cu lucrarea. E important să reușim să dinamizăm economia din zona noastră și cred că acest drum strategic va avea un rol decisiv” – a declarat Adrian Cozma.



















1140 vizite
Distribuie pe
corina_szilagyi@yahoo.com
Poate in vizita de lucru au observat si faptul ca au uitat sa prevada panouri fonoabsorbante in dreptul caselor de pe strada Alunului!
2022-04-21 10:47:25