Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noii directori propuşi de PD-L
Florin Răchitan  - Miercuri, 7 Octombrie 2009

În cursul zilei de miercuri, conducerea judeţeană a PD-L a definitivat lista cu numele noilor directori de instituţii propuşi pentru înlocuirea foştilor directori PSD-işti, schimbaţi din funcţie de Guvernul Boc II.

 

Astfel, noul director al Direcţiei Sanitar-Veterinare va fi Dorin Maurer, cel al Agenţiei Judeţene pentru Ocupare şi Formare Profesională va fi Gheorghe Tilibaşa, cel al Direcţiei pentru Sănătate Publică va fi medicul Bujor Niţă Golea, iar cel al Direcţiei Agricole va fi Ioan Cioltean, care s-a aflat până acum în postul de director-adjunct la aceeaşi instituţie.

 

Un caz special se înregistrează la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, unde Dan Maier a fost numit director interimar, dar se pare că el va ocupa postul respectiv doar câteva zile, acesta fiind rezervat lui Radu Pop.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Satu Mare, Ioan Holdiş, a declarat că până la sfârşitul săptămânii vor mai urma şi alte schimbări de directori, dar cel puţin cinci PSD-işti vor rămâne în funcţiile de conducere pe care le ocupă acum.

 

Tags: directori  propusi  pdl  
1649 vizite
Distribuie pe