Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria Satu Mare a blocat abuziv contul bancar al cabinetului de avocatură al lui Adrian Cozma, după ce deputatul a dat de pământ cu grofii
Florin Răchitan  - Vineri, 30 Decembrie 2022

Grofii de la conducerea municipiului Satu Mare au mai depășit un prag al nesimțirii, care se va lăsa, însă, cu consecințe juridice pentru ei.

După ce deputatul PNL Adrian Cozma a atras atenția într-o postare pe Facebook asupra amplasării provocatoare a uneia dintre cele patru toalete publice noi în imediata apropiere a statuii Lupoaicei, în mijlocul unui perimetru cu monumente importante pentru comunitatea românească din Satu Mare (toaletă care a fost, de-altfel, mutată imediat după postarea deputatului), grofii nu s-au împăcat cu situația și s-au răzbunat în stilul lor caracteristic.

Într-o postare care se dorea a fi triumfătoare, azi au anunțat tot pe rețeaua de socializare, chiar pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Satu Mare, pe care o folosesc ca și cum ar fi pe moșia lor,  că Direcția de Impozite și Taxe Locale a blocat contul bancar al deputatului Adrian Cozma pentru restanțe la plata unor impozite locale.

Repetăm, anunțul referitor la blocarea contului a fost făcut azi, 30 Decembrie 2022. Dar iată ce scrie pe o chitanță eliberată de aceeași Direcție de Impozite și Taxe Locale, instituție aflată în subordinea Primăriei Satu Mare, în data de 23 Decembrie 2022, adică înainte de Crăciun:

Pe chitanță apare chiar și ora încasării sumei restante, cu ștampilă și tot ce trebuie ;))

Este vorba, într-adevăr, despre restanțe la impozitul pe o mașină și spațiul aflat în proprietatea cabinetului de avocatură în care Adrian Cozma și-a desfășurat activitatea înainte de a fi ales deputat în Parlamentul României, după care și-a încetat activitatea în cadrul acestui cabinet, așa cum cere legislația în vigoare.

Toată suma restantă a fost plătită, însă, în urmă cu o săptămână. După care Primăria i-a blocat contul, pe motiv că suma nu e plătită. La o zi după ce Adrian Cozma a dat de pământ cu grofii, din nou ;))

Vorba aia, dacă tăceau, filozofi rămâneau! Fiindcă, între timp, am aflat că Primăria Satu Mare a achiziționat cele patru toalete publice pe care le-a amplasat în zone diferite ale municipiului cu o sumă apropiată de 200.000 de euro. Adică 50.000 de euro bucata. Adică prețul unui apartament din Satu Mare! În condițiile în care toalete similare amplasate în mijlocul Parisului, pe Bulevardul Champs Elysees, costă maxim 15.000 euro bucata ;))

Acum, Adrian Cozma anunță că dă în judecată atât Primăria Satu Mare, ca instituție, pentru blocarea abuzivă a contului bancar al cabinetului său de avocatură, cât și persoana responsabilă cu postările pe pagina oficială de Facebook a Primăriei. Iar mai departe ne vom interesa mai în detaliu cum e cu toaletele publice cumpărate la prețul unor apartamente ;))

2470 vizite
Distribuie pe