Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Finanțări pentru apă și canalizare la Andrid și Baba Novac, modernizare străzi la Negrești-Oaș, prin Programul Anghel Saligny
Florin Răchitan  - Joi, 19 Ianuarie 2023

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 25 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 292 milioane de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, precum și extinderea rețelelor de canalizare.

Pe lista investițiilor se află și trei proiecte din județul Satu Mare, respectiv extinderea rețelei de apă potabilă în comuna Andrid (1,9 milioane lei), extinderea rețelei de apă și canalizare în localitatea Baba Novac aparținătoare de orașul Ardud (18 milioane lei), precum și modernizarea străzilor cuprinse în Etapa 1 în orașul Negrești-Oaș (13,4 milioane lei). Lucrările ar urma să înceapă în această primăvară.

1001 vizite
Distribuie pe