Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vine sfârșitul lumii! Un bugetar de la Consiliul Județean Satu Mare și-a dat demisia fiindcă lua salariu degeaba :)))))
Florin Răchitan  - Joi, 9 Februarie 2023

O știre savuroasă, în premieră nu numai la nivelul județului Satu Mare, dar foarte probabil la nivel național a fost publicată azi de la colegii de la PresaSM.

Potrivit documentelor prezentate, Lucian-Ciprian Tișea, un consilier angajat la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, și-a prezentat demisia în prima zi a acestei luni, fără preaviz!

Motivul: de când a fost angajat în luna august a anului trecut, el e pierdut vremea în birou, fără să facă absolut nimic, fiindcă nu a primit nici un fel de atribuții de serviciu. Se pare că trebuia doar să se prezinte frumos în fiecare dimineață la birou, iar la sfârșitul lunii încasa pe card salariul de 6.500 lei :))))

Mai mult, potrivit propriilor sale declarații, nu doar el, dar nici ceilalți colegi din cabinet și nici cei doi vicepreședinți PSD ai Consiliului Județean nu aveau absolut nici o treabă, de când s-a făcut rocada între PNL și PSD la conducerea județului Satu Mare, în subordinea UDMR.

Din lipsă de activitate și plictiseală cruntă, se pare că în birouri e atmosferă de clacă, cu râsete, țipete și stand-up comedy, totul învăluit în fum de țigară în spații închise (nu numai în anticamere n.r.).

În documentul înaintat conducerii Consiliului Județean Satu Mare, Lucian-Ciprian Tișea precizează că demisia sa este un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică.

La scurt timp după publicarea articolului, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a dat asigurări că decizia fostului consilier nu afectează cele două funcții de vicepreședinți de la Consiliul Județean și nici activitatea acestora, care, în opinia sa, ar fi foarte bună. El a sugerat că ar fi vorba de o încercare de destabilizare a PSD, căreia nu-i dă nici o șansă.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că nu e treaba lui să știe ce atribuții au consilierii celor doi vicepreședinți, el știe doar că aceștia din urmă au atribuții clare, că doar împreună au lucrat timp de două luni la perfectarea bugetului județului Satu Mare :)))))))

Citiți articolul întreg la acest link, să vă tăvăliți de râs!

1779 vizite
Distribuie pe