Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consilierul local Victor Cernea vrea un regulament ”echitabil și corect” pentru sportivii care reprezintă Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 17 Iulie 2023

Unul dintre puținii consilieri locali care mai îndrăznesc să lupte cu morile de vânt ale grofimii din conducerea municipiului Satu Mare, liberalul Victor Ioan Cernea, inițiază un proiect de hotărâre care, în opinia sa, ar stabili un regulament ”echitabil și corect” față de toate echipele sportive care reprezintă Sătmarul.

Înțelegem cu toții care este a-pro-pos-ul acestui proiect de hotărâre și publicăm integral declarația consilierului local:

Se știe că primăriile din întreaga țară promovează echipele sportive cu rezultate deosebite, indiferent dacă vorbim de cluburi locale sau private. Din păcate, Primăria municipiului Satu Mare este o excepție, inclusiv la acest capitol. Singura primărie care, din cauza orgoliului unui primar, pur și simplu ignoră echipele performante, care aduc faimă numelui orașului nostru.

În oraș avem deja două echipe de fotbal care sunt înscrise în liga a 3-a, una cu un buget de milioane de lei din bani publici și cealaltă, care a reușit să aibă aceeași performanță, din zero bani publici. Totuși, în cazul echipei FC Olimpia 1921, accesul acesteia pe Stadionul „Daniel Prodan” este interzis de ani de zile, fără vreun motiv întemeiat.

În calitate de consilier local PNL și sătmărean, nu pot tolera această stare de lucruri. De aceea, am depus astăzi o propunere de hotărâre de consiliu local prin care să stabilim un regulament echitabil și corect față de toate echipele performante care reprezintă Municipiul și promovează sportul sătmărean în ligile naționale ale României!

 

1024 vizite
Distribuie pe