Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma arată cum se spală banii publici pe ”reparațiile” drumurilor din județ
Florin Răchitan  - Duminica, 6 August 2023

Umblând prin județ, deputatul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a găsit un exemplu perfect pentru ilustrarea felului în care se spală banii de la bugetul public pe așa-zisele ”reparații” pe drumurile județene, mai ales pe cele din anumite zone în care populația nu este de etnia potrivită.

A ajuns din nou pe drumul ce leagă Gelu de Baba Novac și și-a adus aminte că nici în urmă cu 5 ani nu arăta mai altfel, dar de atunci starea drumului s-a degradat, iar ”reparațiile” care s-au făcut au fost, de fapt, peticiri cu ”covor asfaltic”, în cel mai propriu sens al cuvântului ”covor” :))))

Ca să nu mai vorbim de ”jungla” de pe marginea drumului, pe unde în mod evident nu a mai trecut nici un utilaj de curățire de ani de zile.

Acest aspect ne-a adus aminte de ”revolta” primarilor UDMR din județul vecin Bihor în momentul în care liberalul Ilie Bolojan a ajuns președinte al Consiliului Județean de acolo și a pus capăt, practic, aceluiași regim al grofilor care i-a ”sugrumat” în ultimele decenii și pe bihoreni.

Văzând aceeași ”junglă” pe marginile drumurilor care treceau și prin comunele administrate de primari UDMR, Bolojan a trimis la fața locului utilaje care au început să curețe vegetația plină cu ambrozie. Primarii UDMR au făcut scandal, fiindcă porțiunile de drum care treceau pe teritoriul comunelor lor nu erau clasificate oficial ca find drumuri județene și, astfel, considerau că președintele Consiliului Județean ”a încălcat autonomia administrativă locală”. Bolojan a dublat numărul utilajelor trimise :))))))




1406 vizite
Distribuie pe