Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Începe școala, se cumpără aparat pentru depistarea drogurilor
Prefectura Satu Mare  - Marti, 5 Septembrie 2023

Instituția Prefectului județului Satu Mare a organizat azi o întâlnire de lucru cu primarii și cu directorii unităților de învățământ din județ.

La întâlnirea ce a avut loc în Sala Mare de Ședințe a instituției au participat subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop, directorul de Cancelarie, Radu Iancu, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, a Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

La nivel de județ, toate unitățile de învățământ sunt pregătite și își așteaptă elevii pe 11 septembrie, în prima zi de școală. Verificările acestor instituții de învățământ au fost efectuate de instituțiile cu atribuțiile in domeniu și nu s-au constatat probleme majore.

În județ va fi achiziționat, cu sprijinul Consiliului Județean, și un aparat de depistare a substanțelor derivate din metamfetamină.

”Nu trebuie să ne ferim de realitate. Din păcate, au apărut drogurile sintetice pe piață și e nevoie de un efort comun, școală - instituțiile statului - părinți pentru a ne feri elevii de aceste tentații” - a transmis subprefectul Altfatter Tamas.

731 vizite
Distribuie pe